MOŽNOSTI IN OPREMA JAGUAR

Z izjemno zbirko dodatkov in opreme Jaguar lahko sestavite najboljše vozilo E‑PACE na svetu. Popolnoma svoje.

Je vaše vozilo E‑PACE zares dobro opremljeno? Ko želite izpopolniti videz svojega vozila, vam je na voljo široka paleta opreme Jaguar, od preprog, ki so posebej izdelane za prtljažni prostor, in luksuznih preprog za kabino vozila do natančno izdelanih platišč iz lahke zlitine in športnih zunanjih dodatkov.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI DODATKE
PAKET BLACK

Paket Black, ki je na voljo kot dodatna oprema, vozilu doda pridih dramatičnosti. Vsebuje rešetko maske, stranski reži za zajem zraka in obrobe oken, vse v barvi Gloss Black.

PAKET ZA MRZLA PODNEBJA COLD CLIMATE

Paket za mrzla podnebja Cold Climate ogreje vaše vozilo, ko to najbolj potrebujete, vsebuje pa ogrevani šobi za čiščenje luči, ogrevano vetrobransko steklo, volanski obroč, obdan z mehkim zrnatim usnjem, in ogrevan volanski obroč.

IZBERITE SVOJO OPREMO JAGUAR

Dodajte vozilu E‑PACE osebno noto. Poiščite opremo, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.

NEPOMIČNI STRANSKI STOPNICI
Stranski stopnici nam pomagata pri vstopanju in izstopanju iz vozila ter olajšata dostop do strehe vozila. Nanju je vtisnjen znak znamke Jaguar, sestavljajo pa ju svetli oblogi robov iz nerjavnega jekla in gumijasti del, ki dopolnjuje prefinjen slog zunanjega oblikovanja vozila.
SREBRNI SPODNJI STRANSKI LETVICI
Srebrni spodnji stranski letvici iz nerjavnega jekla v visokem sijaju dopolnjujeta zunanji slog vozila.
STRANSKI REŽI ZA ZAJEM ZRAKA IZ OGLJIKOVIH VLAKEN
Visokokakovostni stranski reži za zajem zraka iz ogljikovih vlaken zagotavljata nadgradnjo sloga, ki ga navdihuje zmogljivost.
OSVETLJENA OSEBNO PRILAGOJENA PRAGOVA
Elegantno oblikovana pragova iz nerjavnega jekla pri vozniku in sovozniku, ki se osvetlita, kadar odpremo voznikova ali sovoznikova vrata. Osvetlitev v mehki barvi Phosphor Blue. Kupec si lahko med različnimi motivi izbere enobarvni motiv znaka ali napisa.
ŠPORTNE STOPALKE
Izdelane so iz nerjavnega jekla, gume zagotavljajo sodoben, športen videz, namesti pa se jih prek obstoječih stopalk.
LUKSUZNI PREPROGI
Luksuzni prilagojeni preprogi za sprednja sedeža gostote 2050 g/m2 z reliefnim logotipom Jaguar in obšitimi robovi. Luksuzni preprogi zagotavljata eleganten zaključek notranje opreme vozila.
PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE
Naj vaš ljubljenček uživa v udobju, sreči in varnosti. Pregrada v polni višini zagotavlja, da imajo potniki dovolj prostora, za podlago pa si lahko izberete nepremočljivi podstavek ali trajni gumijasti pod, ki ščiti prtljažni prostor vozila.
PREČNA STREŠNA DROGOVA (LE V KOMBINACIJI S STREŠNIMI SANMI)
Prečna strešna drogova omogočata uporabo širokega spektra strešnih dodatkov. Namestimo ju na tovarniško izdelane strešne sani vozila E‑PACE, ponašata pa se z novim edinstvenim mehanizmom za hitro sproščanje, ki omogoča preprosto namestitev in odstranitev prečnih drogov brez uporabe orodja.
STREŠNI NOSILEC ZA KOLESA
Strešni nosilec za kolesa, ki ga je mogoče čisto preprosto namestiti in omogoča zaklepanje koles. Na en nosilec je mogoče pričvrstiti eno kolo. Na streho je mogoče namestiti največ tri nosilce za kolesa.
ŠPORTNI STREŠNI KOVČEK
Prostoren strešni kovček z zaklepom prostornine 320 litrov je zasnovan za prevažanje športne opreme, njegove mere pa so 206 x 84 x 34 cm.
PRIPNI IN ODPELJI (CLICK AND GO)
Pripni in odpelji (Click and Go) je kompaktni sistem za shranjevanje, ki se ga namesti na zadnji del vzglavnikov sprednjih sedežev. Za omogočanje zabave za zadnje sedeže lahko pod različnimi koti preprosto namestite odstranljivo držalo za tablične računalnike.
PRIPNI IN OBESI
Zložljivi obešalnik poskrbi, da srajce in jopiči med vožnjo ostanejo brez nadležnih gub. Vključuje tudi integriran obešalnik za uporabo zunaj vozila.
PRIPNI IN SE IGRAJ
Pripni in se igraj je zložljivo držalo za tablice, ki je primerno za številne tipe tablic in ga je mogoče čisto preprosto namestiti, tudi pod različnimi koti, da lahko svojo tablico uporabljate v kar se da udobnem položaju in se pri tem zabavate.
PRIKLJUČNA POSTAJA IN POLNILNIK IPHONE CONNECT
Priključna postaja in polnilnik iPhone Connect sta zasnovana tako, da med polnjenjem vidite zaslon svojega telefona*, za to pa smo izkoristili prostor držala za pijačo v sredinski konzoli. Ko priključite svoj iPhone, so vam na voljo vse shranjene vsebine, ki jih nadzirate prek sistema za informiranje in zabavo.

* Prilagojeno za iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE in 7. Ni primerno za telefona iPhone 6 Plus in 7 Plus.

Prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar, model E‑PACE, predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Z našim konfiguratorjem si sestavite popolno vozilo E‑PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI DODATKE
SESTAVITE SI SVOJEGA

S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar