ODKRIJTE VEČ

Vozite s samozavestjo. Spoznajte nove točke, ki bi vas lahko zanimale, ter najdite bencinske črpalke, bankomate in restavracije.

UŽIVAJTE V POTOVANJU

Ne glede na to, za katero pot se odločite, vedite, da greste v pravo smer. Spodaj si izberite vrsto sistema za informacije in zabavo ter ugotovite, kako namestite posodobitve.

SISTEM TOUCH IN TOUCH PRO DUO
Če želite posodobiti aplikacijo Navigacija Pro, najprej ustvarite račun s pomočjo navedene povezave. Ko ste prijavljeni, odprite zavihek Zemljevidi in storitve, prenesite ustrezen zemljevid in ga prenesite v svoje vozilo prek ključa USB. Večina modelov, izdelanih od leta 2017, je opremljena z aplikacijo Map Care, ki zagotavlja posodobitve zemljevidov, ki jih lahko brezplačno prenesete v času garancijskega obdobja*.
PREVZEMITE POSODOBITVE ZEMLJEVIDOV
SISTEM TOUCH
Orodje za posodobitev zemljevidov InControl prenesite na osebni računalnik ali računalnik proizvajalca Apple prek navedene povezave in svetovalo vam bo, kako posodobiti, če obstajajo posodobitve zemljevidov za vaše vozilo. Kupite in prenesite ustrezen zemljevid, nato ga prenesite na kartico SD vozila ter posodobite svoj navigacijski sistem InControl.
PREVZEMITE POSODOBITVE ZEMLJEVIDOV
TOUCH PLUS
Odvisno od vašega vozila, lahko naročite ključ USB ali DVD ter sledite navodilom za posodobitev navigacijskega sistema Touch Plus. Spodaj najdete razpoložljivost in cene za posodobitve zemljevidov.
PREVZEMITE POSODOBITVE ZEMLJEVIDOV
PODPORA ZA SISTEM JAGUAR INCONTROL
PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL
Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl vozila Jaguar ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
SPLETNA STRAN MY JAGUAR INCONTROL
POMOČ S STORITVIJO INCONTROL
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
KONTAKTIRAJTE NAS
OGLEJTE SI POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl na spletni strani, ki smo jo ustvarili za vašo državo.
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah Jaguar InControl.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

* Garancijski rok se lahko razlikuje glede na tržišče, za podrobnosti vprašajte prodajalca vozil in potrdite, ali je vaše vozilo upravičeno za posodobitve.