IZKUŠNJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

Izkušnje vožnje s klasičnimi vozili Jaguar navdušencem omogočajo vožnjo s široko paleto klasičnih modelov vozil Jaguar na spektakularnih in zgodovinskih lokacijah.

IZKUŠNJE VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI JAGUAR

IZKUŠNJE VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI JAGUAR

Izbirajte med možnostmi iz ponudbe izkušenj vožnje s klasičnimi vozili Jaguar. Celodnevni paketi vključujejo ogled vrhunskih servisnih delavnic za klasična vozila, poleg tega pa vam je na voljo tudi preskus vožnje na stezi. Pol dneva in ena ura na stezi se začneta na našem zasebnem dirkališču, kjer boste čisto zares preskusili naša klasična vozila!
OBISK KLASIČNIH DELAVNIC PODJETJA JAGUAR LAND ROVER

OBISK KLASIČNIH DELAVNIC PODJETJA JAGUAR LAND ROVER

V našem čisto novem objektu boste videli vse, kar predstavlja znamko Jaguar in s čimer se radi pohvalimo. Na ogledu servisnih delavnic za klasične avtomobile boste ekskluzivno spoznali izjemno lahki model E-Type in model XKSS, servisno področje XJ220, vozilo E-Type in model Reborn ter tudi celotno zbirko naših klasičnih vozil. To ni le edinstven vpogled v dediščino te legendarne blagovne znamke, temveč tudi vpogled v njeno prihodnost in način njenega ohranjanja.
IZZIV S KLASIČNIMI VOZILI JAGUAR

IZZIV S KLASIČNIMI VOZILI JAGUAR

Izziv Jaguar Classic je nova dirkaška serija z legendarnimi modeli vozil Jaguar, ki so bili izdelani pred letom 1966.
KLASIČNA ZBIRKA

KLASIČNA ZBIRKA

Privoščite si izdelke iz naše nove zbirke, ki so jo navdihnili oblikovanje, videz in vznemirljivost legendarnega modela Jaguar XKSS.

ODDELEK JAGUAR CLASSIC

V oddelku Jaguar Classic smo posvečeni ohranjanju in obnavljanju avtomobilske dediščine, da bodo v njej lahko uživale in jo negovale tudi prihodnje generacije. Prav tako smo popolnoma zavezani podpiranju pobud za obnovitev, vzdrževanje in ohranitev klasičnih vozil Jaguar in Land Rover, da bi lahko v njih uživali tudi v prihodnjih letih. Njihovi slavni preteklosti zagotavljamo kar najboljšo prihodnost.

IZVIRNA VOZILA

IZVIRNA VOZILA

Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Jaguar, med drugim modela E-Type serije 1, in tako ustvarjamo nove izvirnike, tudi izjemno lahki model E-Type in legendarni model XKSS.
STORITVE ZA LASTNIKE

STORITVE ZA LASTNIKE

Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Jaguar, ne glede na njihovo starost.
ORIGINALNI NADOMESTNI DELI

ORIGINALNI NADOMESTNI DELI

Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Jaguar. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
DELAVNICA ZA KLASIČNA VOZILA

DELAVNICA ZA KLASIČNA VOZILA

S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila podjetja Jaguar Land Rover, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove vozil.