POTOVANJA NA DIRKE EKIPE PANASONIC JAGUAR RACING

Tri dni vrhunskega razvajanja v najbolj naelektrenih evropskih mestih po vaši izbiri.

IZBERITE SVOJO IZKUŠNJO

Ekipa Panasonic Jaguar Racing vas s ponosom vabi na ogled hitrostne preizkušnje in futurističnega sveta Formule E.

Kot naš poseben gost lahko izbirate med najbolj znanimi evropskimi mesti, kjer se odvijajo dirke, in uživate v ekskluzivni izkušnji, ki vključuje obisk območja Allianz E-Village, vrhunske sedeže tik ob stezi, sprehod VIP do boksa in obisk VIP garaže ekipe Panasonic Jaguar Racing, ter v vrhunskih mednarodnih dobrotah in razkošni namestitvi. Na koncu bivanja boste v spomin na svojo izkušnjo prejeli darilo Jaguar Racing.

Izpolnite obrazec na dnu te strani in obvestili vas bomo, takoj ko bo rezervacija mogoča.

MONAKO
Monako se na vsakem kotičku ponaša z eleganco in glamurjem. Vse od svetovno znanega trga Casino do pristanišča, kjer se bleščijo jahte milijonarjev. To je vaša priložnost, da iz prve roke doživite legendarno avtomobilistično tekmovanje.
RIM
Starodavno mesto in prihodnost hitrosti. Naj vas navdušijo sodobne kočije Formule E, ki dosegajo hitrosti do 280 km/h, medtem ko se borijo za prvo mesto, hkrati pa boste uživali v popolnih pogledih na rimske ulice.
PARIZ
Steza okrog zgodovinskega kompleksa Les Invalides je z 1,9 km najkrajša med vsemi, ki se odvijajo v okviru tekmovanja Formula E. A dirka ni zato nič manj napeta. Ta konec tedna vam zagotavlja pariško dogodivščino, ki vas ne bo pustila ravnodušnih.
BERLIN
Ekipa Panasonic Jaguar Racing vas pozdravlja na berlinskem letališču Tempelhof na enem od vrhuncev Formule E. Poleg kariraste štartne zastave boste deležni tudi gostoljubja, ki ga to znano mesto nudi.
PRIMER URNIKA POTOVANJA NA DIRKE EKIPE PANASONIC JAGUAR RACING

PRVI DAN

Uživajte v luksuznem prevozu z letališča do hotela v mestu. Od tam se boste v pričakovanju velikega dne, ki sledi, udeležili ekskluzivnega sprejema za voznike Formule E.

PRIMER URNIKA POTOVANJA NA DIRKE EKIPE PANASONIC JAGUAR RACING

DRUGI DAN

Potem ko vas voznik odloži na dirkališču, boste obiskali Allianz E-Village, kjer se kar tre slavnih osebnosti, ter se odpravili na svoj elitni sedež čisto ob progi. Na voljo sta vam brezplačna ponudba mednarodnih dobrot ter ogled VIP garaže in boksa ekipe Panasonic Jaguar Land Rover.

PRIMER URNIKA POTOVANJA NA DIRKE EKIPE PANASONIC JAGUAR RACING

TRETJI DAN

Dan po dirki vam postrežejo popoln zajtrk, potem pa vas z vozilom znamke Jaguar odpeljejo nazaj na letališče.

GALERIJA SLIK Z OBISKA DIRK EKIPE PANASONIC JAGUAR RACING

Oglejte si, kaj lahko pričakujete od najnovejše izkušnje Formula E.

Oglejte si galerijo