<h3>OGLED PROIZVODNJE</h3>

Spoznajte visokotehnološke proizvodne procese, ki omogočajo izdelavo vozil Jaguar v naših najsodobnejših obratih Solihull in Castle Bromwich, ter izkoristite priložnost ogleda tovarne. V spremstvu strokovnega vodiča si oglejte kibernetske proizvodne robote, ki skupaj z vrhunskimi strokovnjaki ustvarjajo naša nagrajena vozila. Vsi, ki si želijo več od ogleda, se lahko podajo na poskusno vožnjo ter izkoristijo priložnost, da na dirkalni stezi izkusijo njihovo moč in zmogljivost.

REZERVIRAJTE SI NOVO IZKUŠNJO
SOLIHULL

Privoščite si ekskluzivni ogled naše najsodobnejše tovarne v mestu Solihull in si oglejte kibernetsko proizvodnjo ter stotine kvalificiranih strokovnjakov, ki skupaj ustvarjajo nagrajeno vozilo F-PACE. Prvo športno terensko vozilo, ki se ponaša z legendarno oznako Jaguar.

IZVEDITE VEČ
CASTLE BROMWICH

Spoznajte, kako ustvarjamo vozila, ki spadajo med tehnološko najnaprednejša vozila na svetu. Naši strokovnjaki vas bodo popeljali na ekskluziven ogled znamenitega obrata Castle Bromwich, kjer boste priča celotnemu proizvodnemu procesu. Pokazali vam bomo, kako iz pločevine nastane končni izdelek.

IZVEDITE VEČ
REZERVIRAJTE IZKUŠNJO VOŽNJE
Rezervirajte izkušnjo vožnje z vozili Jaguar in preverite njihovo zmogljivost.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.