IZKUŠNJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

Izkušnje vožnje s klasičnimi vozili Jaguar navdušencem omogočajo vožnjo s široko paleto klasičnih modelov vozil Jaguar na spektakularnih in zgodovinskih lokacijah.

IZKUŠNJE VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI JAGUAR
Izbirajte med možnostmi iz ponudbe izkušenj vožnje s klasičnimi vozili Jaguar. Celodnevni paketi vključujejo ogled vrhunskih servisnih delavnic za klasična vozila, poleg tega pa vam je na voljo tudi preskus vožnje na stezi. Pol dneva in ena ura na stezi se začneta na našem zasebnem dirkališču, kjer boste čisto zares preskusili naša klasična vozila!
Rezervirajte zdaj
OBISK KLASIČNIH DELAVNIC PODJETJA JAGUAR LAND ROVER
V našem čisto novem objektu boste videli vse, kar predstavlja znamko Jaguar in s čimer se radi pohvalimo. Na ogledu servisnih delavnic za klasične avtomobile boste ekskluzivno spoznali izjemno lahki model E-Type in model XKSS, servisno področje XJ220, vozilo E-Type in model Reborn ter tudi celotno zbirko naših klasičnih vozil. To ni le edinstven vpogled v dediščino te legendarne blagovne znamke, temveč tudi vpogled v njeno prihodnost in način njenega ohranjanja.
izvedite več
IZZIV S KLASIČNIMI VOZILI JAGUAR
Izziv Jaguar Classic je nova dirkaška serija z legendarnimi modeli vozil Jaguar, ki so bili izdelani pred letom 1966.
Izvedite več
KLASIČNA ZBIRKA
Privoščite si izdelke iz naše nove zbirke, ki so jo navdihnili oblikovanje, videz in vznemirljivost legendarnega modela Jaguar XKSS.
Nakup
ODDELEK JAGUAR CLASSIC

V oddelku Jaguar Classic smo posvečeni ohranjanju in obnavljanju avtomobilske dediščine, da bodo v njej lahko uživale in jo negovale tudi prihodnje generacije. Prav tako smo popolnoma zavezani podpiranju pobud za obnovitev, vzdrževanje in ohranitev klasičnih vozil Jaguar in Land Rover, da bi lahko v njih uživali tudi v prihodnjih letih. Njihovi slavni preteklosti zagotavljamo kar najboljšo prihodnost.

IZVIRNA VOZILA
Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Jaguar, med drugim modela E-Type serije 1, in tako ustvarjamo nove izvirnike, tudi izjemno lahki model E-Type in legendarni model XKSS.
Izvedite več
STORITVE ZA LASTNIKE
Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Jaguar, ne glede na njihovo starost.
Izvedite več
ORIGINALNI NADOMESTNI DELI
Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Jaguar. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
Izvedite več
DELAVNICA ZA KLASIČNA VOZILA
S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila podjetja Jaguar Land Rover, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove vozil.
Izvedite več
REZERVIRAJTE IZKUŠNJO VOŽNJE
Rezervirajte izkušnjo vožnje z vozili Jaguar in preverite njihovo zmogljivost.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
Rezervirajte testno vožnjo
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.