USTVARJANJE ZGODOVINE

Ekipa znamke Jaguar je bila leta 2016 prva med proizvajalci visokokakovostnih avtomobilov, ki se je pridružila tekmovanju Formula E. Tokrat zgodovino pišemo s prvim mednarodnim tekmovanjem serijsko proizvedenih električnih vozil. Prvenstvo JAGUAR I‑PACE eTROPHY, ki predstavlja glavno podporo prvenstvu ABB FIA Formula E, utrjuje našo zavezanost razvoju električnih vozil.

20 VOZIL I‑PACE<span style="text-transform: lowercase">s</span>. 10 MEST. 1 ZMAGOVALEC.

20 serijsko proizvedenih vozil Jaguar I‑PACE SV z enakimi specifikacijami se bo pomerilo v dirki, kjer bosta za osvojitev naslova odločali le voznikova sposobnost in taktika ekipe. Prvenstvo Jaguar I‑PACE eTROPHY, ki bo štelo deset dirk v nekaterih najslavnejših mestih na svetu, predstavlja naslednje razburljivo poglavje v našem Tekmovanju za inovacije.

"INOVACIJE SO TEMELJ MOTORNIH ŠPORTOV IN TEKMOVANJA Z ELEKTRIČNIMI AVTOMOBILI SO POMEMBEN DEL PRIHODNOSTI. PRILOŽNOST JE PRIŠLA PRAVI TRENUTEK."

BOBBY RAHAL
Vodja ekipe Rahal Letterman Lanigan Racing

"PARTNERJI TEKMOVANJ FORMULE E SMO, ŽE ODKAR SO UVELJAVLJENA, Z NAVDUŠENJEM PA BOMO SODELOVALI TUDI NA PRVENSTVU ELEKTRIČNIH AVTOMOBILOV JAGUAR I‑PACE eTROPHY."

PASCAL COUASNON
Direktor avtomobilskih dirk podjetja Michelin

O AVTOMOBILIH

Vozila za tekmovanje so zasnovali in izdelali v oddelku za razvoj posebnih vozil znamke Jaguar in ta izbrana vozila I‑PACE, ki imajo popolnoma električni pogon, vas bodo zares navdušila.

IZVEDITE VEČ
PRIHODNOST JE V ELEKTRIKI

Zasnova, koncept in proizvodnja akumulatorskega električnega vozila I‑PACE pričajo, da gre nedvomno za model znamke Jaguar. Izjemen videz in razburljiva vožnja, gotovo najpametnejši petsedežnik na svetu.

IZVEDITE VEČ
TEKMOVANJA VOZIL JAGUAR – TRGOVINA

Ni treba, da ste tekmovalni voznik, da bi bili tako videti. Prebrskajte našo spletno trgovino in najdite popolno darilo zase ali svoje najbližje.

RAZIŠČITE NAŠO SPLETNO TRGOVINO
SPREMLJAJTE NAS

Ni vam treba biti član ekipe, da bi sodelovali. Če ste ljubitelj dirk električnih avtomobilov, si najnovejše slike, posnetke in posodobitve oglejte na svojih profilih družbenih omrežij.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
PRIDRUŽITE SE