NOVI JAGUAR F-PACE SVR

NOVI JAGUAR F-PACE SVR

Dobrodošli pri našem izjemno vodljivem vrhunskem športnem terenskem vozilu s tlačno polnjenim motorjem V8.
RAZIŠČITE ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

VSE ZA ŠE BOLJŠO ZMOGLJIVOST

VSE ZA ŠE BOLJŠO ZMOGLJIVOST

Vozilo F-PACE SVR zagotavlja boljšo zmogljivost, okretnost in dinamičnost kot kdaj koli prej. Je vrhunski predstavnik naših nagrajenih modelov.

F-PACE SVR SPECIFIKACIJE

MOTOR

5,0 litra


Osrčje modela F-PACE SVR predstavlja mogočen 5,0-litrski motor V8 s tlačnim polnjenjem.

IZJEMNA MOČ

550 KM (405 kW)


550 KM (405 kW) moči motorja zagotavlja vznemirljivo vozno izkušnjo vsakič, ko sedete za volan.

IZJEMEN NAVOR

700 Nm (516 lb-ft)


Model F-PACE SVR zagotavlja povečano navorno zmogljivost do 700 Nm (516 lb-ft).

0-100KM/H

4,0 sekunde


Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji – vključno z možnostjo dinamičnega zagona – model F-PACE SVR hitrost od 0 do 100 km/h doseže v samo 4 sekundah.
ZUNANJOST

ZUNANJOST

Model F-PACE SVR ima nekoliko večje odprtine za zajem zraka na pokrovu motorja in na boku vozila ter malo večji spojler, Vse to omogoča povečanje podtlaka in zmanjšanje upora. Rezultat navedenega je boljša zmogljivost in lažje upravljanje.

OGLEJTE SI GALERIJO
VEČJE ODPRTINE ZA DOVOD ZRAKA

VEČJE ODPRTINE ZA DOVOD ZRAKA

Novi sprednji odbijač prispeva k impozantnemu športnemu videzu, medtem ko večje odprtine za zajem zraka pripomorejo k hlajenju tlačno polnjenega motorja V8. Videz dopolnjuje enkratna maska v barvi Gloss Black z izjemno obrobo v barvi Satin Grey in logotipom SVR.
SEDEŽI PERFORMANCE

SEDEŽI PERFORMANCE

Od trenutka, ko se boste namestili na sedeže Performance iz mehkega usnja Windsor in semiša oziroma polanilinskega usnja, boste povezani z vozilom F-PACE SVR. Ogrevani sprednji in zadnji sedeži se ponašajo z logotipom SVR in edinstvenim perforiranim vzorcem.
VOLANSKI OBROČ

VOLANSKI OBROČ

Usnjeni volanski obroč modela SVR z vdolbinami za palca je le del športnih lastnosti, ki obsegajo tudi edinstvene šive v barvah Flame Red in Light Lunar ter logotip SVR. Z 12,3-palčnim interaktivnim voznikovim zaslonom Pivi Pro pa takoj dobite vse najpomembnejše informacije.

SESTAVITE SI SVOJEGA

Uporabite konfigurator, da bi raziskali vse oblikovne možnosti in si ustvarili popolno vozilo F-PACE SVR.

 Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

* Povezana navigacija zahteva nadaljnjo naročnino po začetnem roku, ki vam ga je svetoval prodajalec vozil Jaguar.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Možnosti sistemov Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Jaguar. Nekatere možnosti vključujejo naročnino, ki se bo nadaljevala po obdobju, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.